ΓΑΖΑ

 

ΓΑΖΑ

Τα προϊόντα που προέρχονται από το Ισραήλ έχουν κωδικοποίηση που αρχίζει από 729.
Μεταφέρετε αυτό το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε.

Είναι μαζί με τις λεκτικές διαμαρτυρίες μας το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, αυτήν την στιγμή για να εκφράσουμε την οργή μας για την σφαγή στη Γάζα

Σχόλιο Αρχαίου : Απο την τεχνική πολέμου του Σιου Ζου , λέω ότι πρέπει να τους αφήσουμε να φαγωθούν μεταξύ τους.!!!

Υπάρχει υλικό με φωτογραφίες για γερά στομάχια...Απομακρύνεται τυχόν παιδία την στιγμή που πατάτε τα παρακάτω links...!!

Φωτο 1 Φωτο 2 Φωτο 3 Φωτο 4 Φωτο 5 Φωτο 6 Φωτο 7 Φωτο 8 Φωτο 9 Φωτο 10 Φωτο 11 Φωτο12 Φωτο 13 Φωτο 14 Φωτο15

Φωτο 16 Φωτο 17 Φωτο 18 Φωτο 19

 

 

 

Απέτρεψαν 2 αυτοκτονίες μέσω Internet
19 Ιανουαρίου 2009, 22:22Δύο φοιτητές 19 και 20 ετών είχαν αναγγείλει στο Internet ότι θέλουν να αυτοκτονήσουν.  Ο ένας στις 21 Δεκεμβρίου 2008 ανήρτησε σχετικό κείμενο στο chat room του zoo.gr, ο άλλος στις 1 Ιανουαρίου 2009, σε chat room στο pathfinder.gr.
Το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από έρευνες εντόπισε τον έναν φοιτητή στη Γλυφάδα και τον άλλο στο Κολωνάκι. Αμέσως ενημερώθηκαν οι οικογένειές τους και έτσι η αυτοκτονία απετράπη.
Μέχρι σήμερα έχουν αποτραπεί 22 αυτοκτονίες μέσω Internet, ενώ σε μία περίπτωση αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Σχόλιο Αρχαίου : Το Internet είναι ένας τρόπος επικοινωνίας...!! Διαβάστε το άρθρο του Arxaiou.net εδώ.Πάντως άν ήθελαν πραγματικά να αυτοκτονήσουν δεν θα το έβγαζαν στο διαδίκτυο.Θα το έκαναν και θα τελείωνε το πράγμα.Απλούστατα ,ήθελαν λίγο να τους προσέξουν....Παραμελημένα παιδιά, και όπως λέγει και μία παροιμία : "Οι αμαρτίες των γονέων παιδεύουν τα τέκνα.."

 

FACEBOOK

7 Φεβρουαρίου 2009

Σε τροχιά σύγκρουσης με τις οργανώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων μπαίνει (και πάλι) το Facebook. Όπως ανακοίνωσε ο δαιμόνιος ιδρυτής του, ο 25χρονος Μαρκ Ζάκερμπεργκ, το Facebook σκοπεύει να κεφαλαιοποιήσει τον πλούτο των πληροφοριών που διαθέτει για τους χρήστες του, προσφέροντάς τες σε επιχειρήσεις προκειμένου να κάνουν έρευνες αγοράς.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Ζάκερμπεργκ έκανε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός μια μικρή επίδειξη του πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μετράται ο «σφυγμός» συγκεκριμένων ομάδων χρηστών: Ζήτησε από χρήστες στα παλαιστινιακά εδάφη, και στη συνέχεια στο Ισραήλ, την άποψή τους για την προσπάθεια αναζωογόνησης της ειρηνευτικής διαδικασίας και μέσα σε μερικά λεπτά αναμετέδωσε τα αποτελέσματα στο Νταβός. Ρώτησε επίσης περισσότερους από 100.000 Αμερικανούς χρήστες του Facebook αν πιστεύουν πως το σχέδιο τόνωσης της οικονομίας που προωθεί ο Μπαράκ Ομπάμα είναι επαρκές: δύο στους πέντε είπαν όχι...
Το 2009, δήλωσε ο Ζάκερμπεργκ, θα είναι μια «έντονη» χρονιά για το Facebook. Οι παριστάμενοι σχολίασαν με νόημα ότι ήταν ίσως η πρώτη φορά που ο 25χρονος ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του δημοφιλούς ιστότοπου εμφανίστηκε φορώντας γραβάτα. Η εταιρείαεπεσήμανε ο 25χρονος που εγκατέλειψε το Χάρβαρντ προτού ολοκληρώσει τις σπουδές του και σήμερα είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο- ήδη πειραματίζεται με την ανάλυση των συναισθημάτων του χρήστη, αξιολογώντας τη διάθεσή του μέσα από τις online ενέργειές του. Παρόμοιες πληροφορίες έχουν εν δυνάμει τεράστιο ενδιαφέρον για τις μεγάλες επιχειρήσεις.
Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Facebook ήδη επιτρέπει στους διαφημιστές να επιλέγουν το προφίλ του χρήστη που θα βλέπει την ηλεκτρονική τους διαφήμιση όταν συνδέεται με την ιστοσελίδα: Μπορούν να επιλέξουν με βάση την ηλικία, το φύλο, τον τόπο δια μονής ακόμα και τα είδη των βίντεο που έχει ανεβάσει στην προσωπική του σελίδα. Πέρυσι, το Facebook έκανε ακόμα ένα βήμα: έθεσε σε εφαρμογή το εργαλείο Εngagement Αds, το οποίο επιτρέπει στους διαφημιστές να δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις σε προσωπικές σελίδες χρηστών. Ο χρήστης καλείται για παράδειγμα να παρακολουθήσει και να βαθμολογήσει το τρέιλερ μιας ταινίας. Κατόπιν, μπορεί να δει πώς ψήφισαν οι φίλοι του και άλλοι χρήστες- ενώ οι διαφημιστές συλλέγουν δεδομένα.
Το Facebook έχει επίσης ένα εργαλείο ονόματι Lexicon, το οποίο μοιάζει λίγο με το Google Τrends, από την άποψη ότι επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ποια θέματα συζητιούνται περισσότερο στο Facebook. Το Google Τrends χρησιμοποιεί για τον σκοπό αυτόν τις λέξεις που πληκτρολογούνται προς αναζήτηση. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως το Facebook διαθέτει ήδη τόσο τις πολύτιμες πληροφορίες που χρειάζονται οι επιχειρήσεις όσον αφορά τους χρήστες του όσο και τα εργαλεία που χρειάζονται προκειμένου να χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές σε έρευνες αγοράς.

Σχόλιο Αρχαίου : Ακουσα απο τις ειδήσεις ότι ένα απο ατα μεγαλύτερα sites προσωπικών ιστοσελίδων θέλει να πουλήσει τα περιεχόμενά του σε μία εταιρία απο τις πολλές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο...!!Σε ερώτηση των χρηστών το τί πρόκειται να κάνουν όλοι ήταν προβληματισμένοι για το ιδιωτικό απόρρητο...!!!!Καλά τι μας τσαμπουνάνε ρε;....!!! Εδώ δεν ντράπηκαν οι ίδιοι οι χρήστες να βγάλουν τις προσωπικές τους σελιδες σε όλο τον κόσμο κάνοντάς τες upload στο site του FACEBOOK.Πολλοί χρήστες ανέβαζαν φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο και τώρα μιλάνε για την αρχή της προστασίας των δεδομένων....Ο Arxaios λέει ότι μας κοροιδεύουν αγρίως...!!! Ακουσα μερικές συνεντεύξεις απο χρήστες (κοπέλες) του FACEBOOK να λένε ότι δεν θα εμπιστεύονταν τα προσωπικά τους δεδομένα σε άλλες εταιρίες...!!! Το κουφό ,του κουφού , και στου κουφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε καλύτερα..!!!

 

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Εδώ κατεβάστε το βίντεο και στείλτε το σε συγγενείς και φίλους για να μην ξεχάσουν και αυτοί....!!!

Σχόλιο Αρχαίου : O Arxaios δεν ξεχνάει ποτέ .....!!!Ούτε και εμείς πρέπει να ξεχάσουμε.Δείτε την φωτογραφία....

 

Η χώρα που "τρώει" τα παιδιά της

6 Φεβρουαρίου 2009

Μέσα στη γενική απαξίωση, υπάρχουν και φωτεινοί θύλακες. Ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός νέων ελλήνων σπουδάζει στο εξωτερικό και επιστρέφει με τις γνώσεις του για να εργασθεί. Να εργασθεί και για λόγους επιβίωσης αλλά και οραματικούς. Να προσφέρει στη χώρα του και στην επιστήμη του.
Το τραγικό είναι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί για πολλούς λόγους να κρατήσει αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι στο τέλος είτε αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό είτε περιθωριοποιούνται σε άλλες εργασίες που δεν έχουν καμιά σχέση με το αντικείμενο που σπούδασαν. Ελάχιστοι τυχεροί ασχολούνται με το θέμα που εξειδικεύτηκαν αλλά και αυτοί συναντούν μύριες όσες δυσκολίες.

Σχόλιο Αρχαίου : Δυστυχώς είμαι ένας απο αυτούς τους ανθρώπους που σκέφτεται να φύγει για άλλη χώρα...!!! "Ο εχθρός είναι εντώς των πυλών" , πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό και να πάρουμε τα μέτρα μας.ΥΠΑΡΧΕΙ ελπίδα...!!!Ισως η ελπίδα να δοθεί απο τα παιδιά μας, όπως το παιδί στην παραπάνω φωτογραφία.!

Η Νέα Τάξη στα Ελληνικά πανεπιστήμια

Η μεγαλύτερη πληγή σήμερα της παιδείας δεν είναι η έλλειψη κονδυλίων, αλλά η κυριαρχία μιας ανθελληνικής ιδεολογίας σε συνδυασμό με την έλλειψη ήθους στους περισσότερους καθηγητές πανεπιστημίων της χώρας. Οι απόψεις που εκφέρουν μέσα στα αμφιθέατρα οι καθηγητές είναι οι πλέον ανθελληνικές σε βαθμό που αναρωτιέσαι αν βρίσκεσαι σε ελληνικό πανεπιστήμιο ή σε εκπαιδευτικό ίδρυμα γειτονικής χώρας το οποίο χρηματοδοτείται από ΜΚΟ του γνωστού επιχειρηματία των Βαλκανίων και της ανατολικής Ευρώπης.

Έτσι απόψεις όπως η μη συνέχεια του ελληνικού έθνος ανά τους αιώνες, το δίκαιο των Σκοπίων να αυτοαποκαλούνται Μακεδονία, η εξύμνηση του σχεδίου Ανάν, τα δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο, η υποστήριξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου, η πεποίθηση ότι η ΕΕ και ο ΟΗΕ μας έχουν εξασφαλίσει την σταθερότητα των συνόρων μας, η πίστη στην αγνότητα του αμερικανού πολιτικού συστήματος, το δίκαιο του Ισραήλ στην Παλαιστίνη που πρέπει πάση θυσία να προστατευτεί από τους κακούς Άραβες τρομοκράτες έχουν γίνει δόγμα μέσα στις αίθουσες. Βέβαια το κακό δεν σταματάει εκεί καθώς όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με την απόκρυψη κάθε προσφοράς του ελληνικού πολιτισμού στην ανθρωπότητα.

Ένας καθηγητής μας, σε μάθημα για την ΕΕ, μας έχει πει ότι τα Σκόπια έχουν δίκιο στο όνομα και οι Τούρκοι στην υφαλοκρηπίδα. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι κακώς ένα κρατίδιο σαν την Κύπρο έχει το δικαίωμα να θέτει βέτο στην ένταξη μίας ώρας σαν την Τουρκία στην ΕΕ, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Κύπριων συμφοιτητών μας.

Σχόλιο Αρχαίου : Αχχχ ΕΛΛΑΔΑ μου , απο πού να προφυλαχτείς ; Κρίμα....κρίμα στους μαθητές της σημερινής γενιάς.! Μάλλον τελικά τον ρόλο του καθηγητού θα τον αναλάβει και πάλι η Ελληνική οικογένεια. Επιστροφή στα "Κρυφά Σχολειά" για να διατηρήσουμε αναλλοίωτο το ηθικό και το πνέυμα αυτών των παιδιών , των παιδιών της ΕΛΛΑΔΑΣ μας.

 

ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ

9 Φεβρουαρίου 2009

«Ψωροκώσταινα» λέμε σήμερα, όταν θέλουμε να περιγράψουμε την ανέχεια και τη φτώχεια και ειδικότερα όταν θέλουμε να καταδείξουμε κάποιον ή κάτι ως τον «φτωχό συγγενή» ενός συνόλου, ή με άλλα λόγια τον «τελευταίο τροχό της αμάξης». Στις μέρες μας, συνήθως χρησιμοποιούμε απαξιωτικά αυτή τη λέξη όταν θέλουμε να περιγράψουμε μια κακόμοιρη, υποχωρητική, ανοργάνωτη, αδύναμη και φτωχή Ελλάδα της νεότερης ιστορίας.
Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι η Ψωροκώσταινα, ήταν ένα υπαρκτό πρόσωπο της νεοελληνικής ιστορίας και μάλιστα μια ηρωική και αξιέπαινη γυναίκα στα χρόνια της Επανάστασης του 1821 κι ότι αυτός ο χαρακτηρισμός την αδικεί, καθώς αφιέρωσε τη ζωή της στην υπηρεσία της πατρίδος;

Για περισσότερα κάντε κλίκ στο Μενού Σχολίων ....!!

Σχόλιο Αρχαίου : Ούτε εγώ το ήξερα.....!!Φανταστείτε τι ψυχολογικός πόλεμος γίνεται μέσω της γλώσσας....Δεν ντρέπονται λέω εγώ..!!Υπάρχει εκεί έξω κανένας Ιστορικός Καθηγητής με αρχ**α; ΔΕΝ νομίζω.

PREES HERE

 

Αρχική Σελίδα

Home